diO Kreatív - design orientált stratégiai tervezés

Szolgáltatásaink

 

A diO szolgáltatás lényege, hogy a beruházói cél érdekében funkcionalitásában, működésében és vizualitásában is egy egységként kezeljük a teljes projektet.

Célunk a tökéletes termék létrehozása a legjobb ár/érték arányban. Ennek érdekében felállítjuk a koncepciót tartalmazó design stratégiát, amely alapja az összes megjelenő szakmának, erre építjük a belsőépítészetet és az arculati tervezést is, melyet teljes körű projektvezetéssel teszünk teljessé.

analízis – diagnózis

tanácsadás – tervezés – művezetés

döntéselőkészítés – ütemezés – irányítás – szervezés

Design Stratégia

Építészeti/belsőépítészeti projektek esetében az épület és a szolgáltatás fejlesztését, a márka felépítését és a design alapú kommunikációt tartalmazza.

A design stratégiai gondolkodás lényege, hogy a megrendelői igényből kiindulva körvonalazza azokat az elveket amiből kialakulnak a részletek, figyelembe véve a helyi adottságokat, természeti környezetet, tradíciókat és hagyományokat, kulturális identitást. A komplex, sokoldalú tervezési folyamat alatt feltárul a logikai összefüggések rendszere az épített környezet, a vendéglátás, a felszolgált ételek, a programalkotás vagy a grafikai megjelenés között.

Az egyes tervezési folyamatok összeérnek és egymásba fonódnak, kölcsönösen alakítják egymást. (építészet, belsőépítészet, tájépítészet, gasztronómia, kommunikáció, működtetés) Az adott projekthez igazított átgondolt tervezési munka végeredménye a helyre szabott, identitást hordozó, egyedi beruházás, mely harmonikus egységet alkot a környezetével, kommunikál vele. A design orientált stratégiai tervezés minden esetben kreatív csapatmunka: több tervezői szakma kapcsolódik össze, akik a költséghatékony beruházás érdekében együttműködnek a kialakított koncepció mentén, a projektvezető irányításával.

Minden szakma egy irányba halad, így a megvalósuló projekt minden szempontból maximálisan kiszolgálja az elvárt igényeket. A design stratégia a beruházás előtt választ ad sok eldöntendő kérdésre, ezáltal hatékonnyá válik a beruházás és a szolgáltatás, így az élménynyújtás felé mozdul el a projekt.

Belsőépítészet

  • Hagyományos belsőépítészet:
    Célunk a Megrendelő igényeinek megismerése után személyre szabott egyedi enteriőr létrehozása. Az általa elfogadott terv megvalósulását a szakma szabályainak megfelelő teljes körű tervdokumentációval támogatjuk. A kezdéstől a kulcsátadásig fogjuk Megrendelőink kezét, segítve az belsőépítészeti anyagok kiválasztását, a beruházásra szánt anyagi keret figyelembe vételével. A kivitelezővel napi kapcsolatot tartva segítjük a projekt tökéletes megvalósulását.
  • „diO-s” belsőépítészet:
    A mi „diO-s” belsőépítészetünk az általunk előzőleg elkészített Design Stratégián alapul, így minden projektünk egyszeri, térben és időben egyedi alkotás.
    Az alkotófolyamatot a Megrendelő indítja el: saját programjaival, egyéniségével, élményeivel. A tervezés magába foglalja a klasszikus belsőépítészeti tervezés összes elemét – térszervezés, anyaghasználat, bútorozás, burkolatok, környezet, konszignáció – de mindezt a felállított Design Stratégiai koncepció szűrőjén keresztül. Nálunk semmi sincs ok nélkül, minden mesél valamiről. Komplex belsőépítészeti tervdokumentációval segítjük ügyfeleinket, a döntésekhez szakmai támogatást adunk, teljes körűen tervezzük, segítjük a kivitelezést.

Teljeskörű projektvezetés

A gondolattól a megvalósulásig.
diO hitvallás: motivált, jól vezetett, elkötelezett projektcsapat létrehozása a ránk bízott projekt megvalósulása érdekében.

Egyedi igényeivel keressen minket!

info@diokreativ.hu