Csapatunk

Több évtizedes szakmai múlttal a hátunk mögött, 2013-ban hoztuk létre egy nagyobb projekt kapcsán az enteriőr tervezéssel foglalkozó diO Kreatív Stúdiót.

A szakmáról hasonlóan gondolkodva, az adott projektből kiindulva alkotjuk meg a hely design szemléletű Koncepció Stratégiáját, amely segítségével optimális tartalommal és funkcióval rendelkező egyedi stílusú belső tereket tudunk létrehozni

.

Scheibelhoffer Alexa - Több évtizedes szakmai múlttal a hátunk mögött hoztuk létre a diO Kreatív Stúdiót, mely egy összetett rendszer szerint, de kreatívan gondolkozó design csapat.

Scheibelhoffer Alexa
projektvezető

e-mail:
alexa@diokreativ.hu

telefon:
+36 30 624 2205

Istók Zsuzsa - Több évtizedes szakmai múlttal a hátunk mögött hoztuk létre a diO Kreatív Stúdiót, mely egy összetett rendszer szerint, de kreatívan gondolkozó design csapat.

Istók Zsuzsa
kreatív tervező

e-mail:
zsuzsa@diokreativ.hu

telefon:
+36 20 987 8175

 

Koronczay Noémi - Több évtizedes szakmai múlttal a hátunk mögött hoztuk létre a diO Kreatív Stúdiót, mely egy összetett rendszer szerint, de kreatívan gondolkozó design csapat.

Koronczay Noémi
kreatív tervező

e-mail:
noemi@diokreativ.hu

telefon:
+36 20 330 4503

Máray Klára - Több évtizedes szakmai múlttal a hátunk mögött hoztuk létre a diO Kreatív Stúdiót, mely egy összetett rendszer szerint, de kreatívan gondolkozó design csapat.

Máray Klára
kreatív tervező

e-mail:
klara@diokreativ.hu

telefon:
+36 20 804 2655