diO Kreatív - design orientált stratégiai tervezés

Zsúr Café & Fagylaltozó

 

A tulajdonosoknak, Gabinak és Gábornak határozott elképzelése volt arról, hogy hangulatos provanszi stílusban szeretnék kialakítani a fagylaltozójukat, hogy milyen gépeket szeretnének és azok hogyan helyezkedjenek el egymás után. De a legfontosabb az volt számukra, hogy a hely barátságos és otthonos legyen, hogy minden vendég jól érezze magát náluk. A többi a tervezés során alakult ki.

Folyamatosan haladtunk előre, először megterveztük az alaprajzot a munkafolyamatoknak megfelelően, majd szépen „felöltöztettük” az alaprajzi tervet. Fontos volt, hogy a viszonylag kis területen minden elférjen. A dolgozóknak minden kéznél legyen a fagylaltospult környékén, hogy minél gyorsabban tudjanak kiszolgálni és a vendégek a pici hely ellenére is kényelmesen elférjenek.

Ugyanez a figyelmesség és részletesség jellemezte a közös munkát a bútorterveknél, a textilválogatásnál, a kiegészítők és festékszín kiválasztásánál is. Az egyedileg gyártatott lámpákon visszaköszön a csempe mintája, az asztallábak és a falpanel azonos színre lettek festve, hogy jobban harmonizáljanak az enteriőr többi részletével.

A tulajdonos maximalizmusát csak dicsérni lehet, nem nagyon alkudott meg semmiben. Az elfogadott terveket nézve, velünk együtt addig keresgélte a kiegészítőket, míg minden olyan nem lett, mint a látványterveken.

A Zsúr teraszán ülve, – természetesen fagylaltkehellyel az asztalunkon – úgy érezzük, minden a helyére került.
Ilyenkor örülünk és elégedettek vagyunk, amikor látjuk, hogy a munka életre kel, és a tulajdonos ugyanolyan szeretettel és lelkesedéssel üzemelteti az üzletét, mint amilyen lelkesedéssel és szeretettel dolgoztunk mi a terveken.

A Zsúrba érkezve nehéz választani, mert minden fagyi nagyon-nagyon finom! De a mi kedvencünk a homoktövis, a fekete berkenye, a mentás málna, az őszibarack, a sóskaramell, a narancsos csokoládé, a mézes fahéj, a …. 😊

Terasz látványterve

 

 

Galéria