diO Kreatív - design orientált stratégiai tervezés

Assisi Szent Ferenc városának szívében található az ötcsillagos Nun Relais Assisi & Spa Museum hotel. Umbria hegyeinek ölelésében, az egykori bencés nővérek számára 1275-ben épített Szent Katalin kolostor eredeti kőfalai között alakították ki a 18 szobás szállodát.

lounge

A hely középkori atmoszféráját a régi boltívek és kőfalak adják. A ház értékeket őrző eredeti építészetét a háttérbe húzódó XXI. századi design egészíti ki. A régi megkopott kőpadló, a fagerendás mennyezet, a formatervezett bútorok, a bőr kanapék és fotelek, a finom szőnyegek és len függönyök meghatározzák a minőséget. A gyönyörű freskók és az üveg válaszfalak, korlátok találkozása harmóniát sugároz. Az Alivar design bútorait helyi asztalosok kézműves darabjai egészítik ki. A homok és a fehér szín alkalmazása tökéletes egyensúlyt teremt az évszázados történelem és a kortárs design között.

A szálloda különlegessége a látványos, mészkő falakkal és oszlopokkal határolt fürdő és wellness részleg, melyet diszkrét Led világítás tesz teljessé.

A vendégek többféle wellness csomag közül választhatnak. Az ókori római fürdők hagyománya előtt tisztelegve különleges wellness utat kínál a hotel. A négy különböző hőmérsékletű és páratartalmú helyiségben, a Tepidariumban, Caldariumban, Sudatoriumban, Frigidariumban eltöltött meghatározott idő alatt a szervezet intenzíven megtisztul és regenerálódik. Ezeket egészítik ki a multi-masszázs, a fűtött medence, a jakuzzi medence és a gyógytea szoba nyújtotta élmények. A fürdőt a kikapcsolódni vágyó vendégekre való tekintettel 12 éven aluli gyermekek nem használhatják.

Az étteremben a hagyományos umbriai ételeket helyi alapanyagokból, magas minőségben készítik. A hotelt fallal körülhatárolt és illatos gyógynövényekkel beültetett kert választja el a külvilág zajától, így nyújtva tökéletes nyugalmat a vendégeknek. A központi fekvésnek köszönhetően a környék minden látványossága könnyen elérhető.

A szálloda a gazdag részleteivel, a maga kifinomult eleganciájával tökéletes példája a régmúlt és a mai kor találkozásának.

assisi 02

assisi 03

assisi 04

assisi 05

assisi 06

assisi 07

assisi 08

assisi 09

assisi 10

assisi 11

assisi 12

assisi 13

assisi 14

assisi 15

assisi 16

assisi 17

assisi 18

assisi 19

assisi 20

assisi 21

assisi 22