diO Kreatív - design orientált stratégiai tervezés

Ha kánikula, akkor nyaralás és tenger! A festői Szardínia szigetén, néhány percre a Földközi-tengertől található Tancamelis, a hangulatos vendégház, ahol a teljes kikapcsolódás élménye várja a látogatót.

vendégház

A tulajdonosok, Antonio Manca építész és felesége Deb álmodták meg ezt a szardíniai hagyományokat a modern építészettel ötvöző stílusos helyet.

A bájos vendégházban két különböző szoba és egy lakosztály közül választhatnak a vendégek. Mindegyik belsőépítészetét a környező természet színei, értékei ihlették.

A „Carramusa” szoba neve magyarul kagylót jelent. Színeiben a fehérek mellett megjelennek a finom kékek. Természetes textilek, érdekes formájú uszadékfák egészítik ki a hangulatot. A fürdőszobában az üvegmozaikok kagyló színekben csillognak.

Tancamelis

Tancamelis

fürdőszoba

fürdőszoba
A „Murichessa” azaz a fekete szeder szoba finom szederfagyi színét szépen egészítik ki a szürke tónusok. A romantikus hangulathoz remekül illenek a régi bútorok, vagy a lila üvegmozaikos fürdő. Az épített ülősarkot párnákkal tették kényelmessé.

vendégház

vendégház

vendégház

fürdőszoba
A lakosztály bézseit, szürkéit a tengerpart szikláinak, homokjának színei adják. A kényelmes fürdőszoba mellett jól használható konyha és külön bejáratú veranda tartozik a lakosztályhoz, melyek mind a vendégek kényelmét szolgálják.

lakosztály

lakosztály

lakosztály

lakosztály

lakosztály
Tancamelis, gyönyörű kilátással rendelkező teraszán, minden reggel bőséges, szezonális reggelivel várja vendégeit amelyben megtalálhatók a szardíniai specialitások is.

terasz

terasz

terasz
A tenger kedvelői számos strand közül választhatnak, de Szardínia szigete kulturális látnivalókban is bővelkedik, így a közelben rengeteg érdekességet is felfedezhet az idelátogató.

Tancamelis

Tancamelis