diO Kreatív - design orientált stratégiai tervezés

„Csak egy gyors munka”

 

Régi ügyfelünk ezzel a mondattal keresett meg minket. Igaza lett, gyors volt a munka, mert mire ennek a lakásnak a tervezését elkezdtük, már ismertük az ízlését, így már az első leadott terveket rögtön el is fogadta.

A tervezési feladat: nappali és 2 hálószobás lakás megtervezése, úgy hogy a színvonala megfeleljen az igényesebb bérlőknek.
Munkánk a kivitelezővel való egyeztetéssel kezdődött. Az általuk ajánlott kínálatból kiválasztottuk a parkettát, a csempét és a beltéri ajtókat. Javaslatunkra az előszoba és a nappali közötti falba került egy kis ablak, azért, hogy az előszoba is kapjon természetes fényt. A lakás többi részét az eredeti terveknek megfelelően kivitelezték.

Amíg az építkezés tartott, addig elkészítettük a lakás berendezési terveit, majd az egyedi bútorterveket. A beépített bútorok az egész lakásban a jobb helykihasználás érdekében egyediek és a helyszínre tervezettek.
A konyha-nappali egysége laza, fiatalos, de mégis elegáns. Az egyedi falburkolat nem csak dekoratív, de a hosszútávú kiadásnál nagyon sokat segít abban, hogy a lakás minél tovább megtartsa magas minőségét.
A lakásban végig ugyanazzal a visszafogott színvilággal dolgoztunk, ezzel szabad kezet adva a bérlőnek, hogy kiegészítőivel, személyes tárgyaival tegye személyessé, otthonossá a lakást.

Reméljük bérlője jól érzi magát a lakásban, mert nagyon rövid idő alatt sikerült kiadni.