diO Kreatív - design orientált stratégiai tervezés
toloajtok

Az üveg használatával légies

Naponta változik az életünk. A gyerekek születnek, felnőnek, iskolát váltanak, férjhez mennek… Az életünk, ahogy változik, úgy kellene változnia a lakásunknak is. De nem csak a családi állapotunkban bekövetkezett változásokat kell követnie egy kényelmes több funkciós lakásnak, hanem mindennapi tevékenységünk számára is alkalmas tereket kell biztosítania. Van, amikor tévézik a család közösen, de van, amikor csak egyedül ülünk a TV előtt. Van, amikor kell egy zug, ahol el tudunk bújni, hogy dolgozhassunk pár órát, de van, amikor nagy terekre van szükség, mert jönnek a barátok.

Ez a több funkció iránti igény ma már szinte követelmény a modern lakásokban, korunk aktív életét élő emberei számára. Legjobban és legelegánsabban a falba csúsztatható tolóajtókkal lehet megoldani ezt a kihívást.

A tolóajtók alkalmazásával több m2 felesleges közlekedő teret spórolhatunk meg. Ha szükséges leválasztják a teret, segítve a benne dolgozó koncentrációját a munkájára, szeparálva a tér különböző funkciójú részeit, azonban láthatatlanul elbújnak a falban, amikor nincs rájuk szükség. Működésük szinte hangtalan a professzionális, beépített vasalatoknak köszönhetően. A legköltséghatékonyabb a kiépítésük, ha már a tervezés folyamán gondolunk rá, bár nem tartoznak a legolcsóbb megoldások közé.

Változó terek kialakításával, harmonikusan alkalmazkodnak aktívan változó életünkhöz. Rendkívül elegánsak, jól szervezik több funkcióssá a teret, pillanatok alatt teszik jól használhatóvá és kényelmessé otthonainkat a falban csúsztatható tolóajtók.

toloajtok

Elbújva csak a sín jelzi hogy itt van

toloajtok

Nyitott állapotban szinte láthatatlan

toloajtok

Minden átlátható és szellős

toloajtok

Mert így is szép 🙂