Csapatunk

 

Több évtizedes szakmai múlttal a hátunk mögött hoztuk létre a diO Kreatív Stúdiót, mely egy összetett rendszer szerint, de kreatívan gondolkozó design csapat.

A szakmát hasonlóan megközelítve, az adott projekt szellemiségéből kiindulva alkotjuk meg a hely koncepcióját, a design stratégiát. Ennek során asszociációkat használunk fel a design segítségével, így optimális tartalommal és funkcióval rendelkező egyedi stílusú belső tereket tudunk létrehozni.

Módszerünket széles körben alkalmazzuk: szállodák, turisztikai- és egészségközpontok mellett, magánházakat, lakásokat is tervezünk.

Scheibelhoffer Alexa - Több évtizedes szakmai múlttal a hátunk mögött hoztuk létre a diO Kreatív Stúdiót, mely egy összetett rendszer szerint, de kreatívan gondolkozó design csapat.

Scheibelhoffer Alexa
design stratégiai projektvezető

e-mail:
alexa@diokreativ.hu

telefon:
+36 30 624 2205

Istók Zsuzsa - Több évtizedes szakmai múlttal a hátunk mögött hoztuk létre a diO Kreatív Stúdiót, mely egy összetett rendszer szerint, de kreatívan gondolkozó design csapat.

Istók Zsuzsa
kreatív tervező

e-mail:
zsuzsa@diokreativ.hu

telefon:
+36 20 987 8175

 

Koronczay Noémi - Több évtizedes szakmai múlttal a hátunk mögött hoztuk létre a diO Kreatív Stúdiót, mely egy összetett rendszer szerint, de kreatívan gondolkozó design csapat.

Koronczay Noémi
kreatív tervező

e-mail:
noemi@diokreativ.hu

telefon:
+36 20 330 4503

Máray Klára - Több évtizedes szakmai múlttal a hátunk mögött hoztuk létre a diO Kreatív Stúdiót, mely egy összetett rendszer szerint, de kreatívan gondolkozó design csapat.

Máray Klára
kreatív tervező

e-mail:
klara@diokreativ.hu

telefon:
+36 20 804 2655